om alfa tre

Alfa Tre bedriftene består av tre avdelinger. Avdelingene er lokalisert i Larvik, Grimstad (Alfa Tre Sør) og i Sandnes (Alfa Tre Jæren).

Alfa Tre ble etablert i 1998, da Bergene Holm AS la ut sin takstolfabrikk for salg etter å ha drevet med takstoler siden 1967. Øyvind Farstad, som selv hadde jobbet ved denne avdelingen siden oppstarten, kjøpte takstolfabrikken og flyttet den til nye, spesialtilpassede lokaler på Hegdal i Larvik.

Bedriften har vokst seg stadig større, og består i dag av moderne produksjonsanlegg i både Larvik og Grimstad. Alfa Tre var først ut i Norge med å anskaffe seg CNC-maskinen Hundegger SC1. Alfa Tre setter sin ære i å finne smarte løsninger på kompliserte konstruksjoner.

Markedet kjenner Alfa Tre som en kreativ samarbeidspartner når utfordrende tak skal tegnes, beregnes og bygges. Produktspekteret har med årene også blitt utvidet til å omfatte bjelkelag, gitterdragere/ hulldekke, veggsystemer i precut, samt elementer.

Alfa Tre har mange dyktige ansatte som står klare til å bistå kundene i deres prosjekter, små som store. Til sammen er vi rundt 60 ansatte fordelt på de tre avdelingene.